SUKALDEA

Sukaldeko hiztega ikasi eta gero, errezeta bat prestatu genuen eman genituen hitzak erabiliz.

                                                      BIZKOTXO BAT NOLA EGIN:

 Lehengo, bi ontzi hartu behar dira hainbat  osagai desberdintzeko. Ontzi batean, azukrea eta irina joango dira Hauek elkartu eta eskuz edo irabiagailu baten bitartez, nahastuko dituzu. Hori ontzi batean burutuko duzu, bestean aldiz, arrautzak hartuko dituzu eta irabiatuko dituzu. Geroago, olioarekin elkartuko duzu. Bi ontziak dituzunean, azukrearen ontziari legamia botatzen zaio, bizkotxoa forma artzeko balio duelako. Bi ontzietan nahasteak dituzunean, biak elkartu eta berriro ere, eskuz edo irabiagailuz, hauek nahasten dira. Dena nahastuta egotean, labera sartzeko prest dago.


- Azukrea, arrautzen, olioaren...proportzioa bizkotxoaren taimainaren arabera izango da.



Irakaslea zuzenduta:


Comentarios

Entradas populares de este blog

ADITZAK

PERPAUSAK